nieuws

Fred Dalebout naar Martinihotel

Hotel

Directeur van twee Hampshire Hotels in Groningen en één in Leusden, Fred Dalebout, stapt over naar het Groningse Martinihotel van Frans Kappenburg. Hij neemt daar per 1 oktober de dagelijkse leiding over van Kappenburg, die zich meer gaat richten op het ontwikkelen van nieuwe hotels.

Fred Dalebout naar Martinihotel

Dalebout werkte eerder als hotelmanager bij Marriott, Van der Valk en dus Hampshire. Naast de leiding over het Martinihotel wordt hij ook eindverantwoordelijke voor hotel Zeewinde op Ameland, wat ook van Kappenburg is.

Het is de bedoeling dat Dalebout gaat participeren in de exploitatie van de hotels en samen met Kappenburg de hotelgroep verder gaat uitbreiden, laat de laatste weten.

Het Martinihotel is inmiddels gestart met een fikse uitbreiding. Er komen 54 kamers bij de huidige 77, daarnaast worden 18 hotelappartementen en de nieuwe formule ‘Budget Inn’ toegevoegd. Dit hotel met een aparte ingang is een nieuw concept van Kappenburg.

‘Goed slapen zonder overbodige extra’s, maar wel een douche en een toilet op de kamer, tegen budget prijzen. Een segment wat nog in Groningen ontbreekt’, aldus Kappenburg.

Reageer op dit artikel