nieuws

Frits Huffnagel lid van orde sabreurs

Hotel

Citymarketeer Frits Huffnagel is toegetreden tot de Confrérie du Sabre d’Or. Dat gebeurde tijdens het jaarfeest van het Gastvrijheidsgilde op 11 mei in de Hotelschool Den Haag en op het strand bij strandpaviljoen Doen.

Frits Huffnagel lid van orde sabreurs

Eerst gaf Huffnagel, wethouder Citymarketing, Internationale Zaken, ICT en Organisatie een toelichting op Be my Guest. Een project om Den Haag gastvrijer te maken. Dat gebeurde onder het toeziend oog van Daam Scharloo, maître sabreur en Ton Ververs, voorzitter van het gilde.

Aan het eind van zijn verhaal moest Huffnagel eerst een fles champagne sabreren. ‘Dat is uitstekend gelukt’, aldus Ferdie Olde Bijvank, secretaris van het Gastvrijheidsgilde. Vervolgens trad de wethouder toe tot de Confrérie du Sabre d’Or en ontving het bijbehorende diploma.

Reageer op dit artikel