nieuws

Gasten ongedeerd bij hotelbrand

Hotel

Hotel restaurant De Herberg in Vollenhove is zondagochtend vroeg getroffen door brand. Vijf logés van het horecabedrijf bleven ongedeerd bij de brand. Het vuur woedde in het restaurant, onder de hotelkamers.

Gasten ongedeerd bij hotelbrand

De gasten konden via de brandtrap het pand verlaten. De brand, die om 06.30 uur uitbrak, was snel onder controle. Mede door goede preventievoorzieningen kon het vuur zich niet snel verspreiden in de het horecabedrijf en bleven de vlammen beperkt tot het restaurant op de begane grond.

‘Het heeft nog wel even geduurd voor duidelijk was waar de mensen in het pand waren. Ze kwamen uiteindelijk via de brandtrap naar beneden, maar waren ongedeerd’, aldus officier van dienst Freek Weijs in DeStentor.

Reageer op dit artikel