nieuws

Gastkoks bij Auberge du Bonheur

Hotel

Auberge du Bonheur gaat werken met bekende gastkoks uit de branche of Tilburg. Zes keer per jaar bedenkt en verzorgt deze gastkok een driegangenmenu inclusief diverse amuses.

Gastkoks bij Auberge du Bonheur

Wethouder Joost Möller van Tilburg bijt op zondag 31 oktober het spits af bij het nieuwe initiatief, genaamd ‘Chef op Zondag’. Het idee van Chef op Zondag is afkomstig van de wethouder zelf.

Möller is fervent hobbykok en sprak onlangs tegen chef-kok Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur tijdens Tilburg Culinair de wens uit om te koken in een professionele keuken. ‘Het is een jongensdroom als chef in de keuken te staan’, aldus Möller.

Auberge de Bonheur wil met Chef op Zondag inspelen op het toenemend aantal kookprogramma’s waarbij hobbykoks hun kookkunsten kunnen vertonen. Het horecabedrijf wil werken met gastkoks uit Tilburg en uit de horecabranche.

Reageer op dit artikel