nieuws

Geen akkoord Hof van Saksen

Hotel

Een kwart van de particuliere investeerders – waaronder veel boeren – in het luxe Drentse vakantiepark Hof van Saksen weigert akkoord te gaan met een schikkingsvoorstel waarbij ze slechts 15 procent van hun inleg terugkrijgen. Dat bleek vrijdag tijdens een besloten bijeenkomst.

Geen akkoord Hof van Saksen

De investeerders kunnen 15 procent van hun ingelegde geld terugkrijgen. Wel moeten ze dan afzien van juridische acties tegen onder meer landbouworganisatie LTO Noord, die 800 boeren adviseerde te beleggen in het park.

De banken eisen echter dat alle beleggers uiterlijk 12 juli instemmen met het schikkingsvoorstel. Gebeurt dat niet, dan wordt waarschijnlijk het faillissement aangevraagd voor het luxe vakantieresort Hof van Saksen.

Reageer op dit artikel