nieuws

Geen samenwerking Toverland en Rowwen Heze

Hotel

Toverland en Rowwen Heze gaan niet samenwerken in het nieuwe resort van het attractiepark in Sevenum. De Limburgse groep zou haar naam verbinden aan Herberg de Troost.

Geen samenwerking Toverland en Rowwen Heze

Dat meldt Dagblad De Limburger. De herberg moest onderdeel worden van het resort, dat wel gewoon op de planning blijft staan. In het resort moet een hotel komen met naar verwachting 75 kamers, aldus het artikel.

De bandleden Jack Poels (zanger) en Tren van Eckevort zouden het culturele entertainment gaan verzorgen in Herberg de Troost, dat ook een cultuurpodium moest krijgen.

Volgens de initiatiefnemers is uit studies gebleken dat ‘de werelden van een themahotel en een herberg met cultuurpodium in de praktijk moeilijk te combineren zijn.’

Sepp Rickli, met zijn bedrijf Rickli-Professionele Hotellerie nauw betrokken bij het project, liet vorige maand aan MissetHoreca.nl weten dat Toverland flinke ambities heeft. ‘Volgend jaar wordt het attractiepark uitgebreid en met ingang van het seizoen 2014 moet het resort operationeel zijn’, aldus Rickli destijds.

Reageer op dit artikel