nieuws

Geert Jan Eissens nieuwe HR directeur Accor Nederland

Hotel

Geert Jan Eissens (44) is per 1 maart benoemd tot nieuwe Directeur Human Resources voor Accor Hotels Nederland. De afgelopen twaalf jaar heeft hij bij verschillende organisaties internationale Human Resource-functies vervuld. Eissens is afkomstig van CSM (Voedingsmiddelen), waar hij sinds 2000 Corporate HR Manager was.

Geert Jan Eissens nieuwe HR directeur Accor Nederland

Eissens startte zijn loopbaan, na een HBO-opleiding Toerisme (NHTV) en een studie Nederlands recht, in de verzekeringsbranche. Daarbij lag de nadruk op pensioenen en arbeidsvoorwaarden. In 1997 werd hij bij Center Parcs benoemd tot Manager Compensation & Benefits en groeide hij door tot Human Resource Manager.

Door zijn studie en werkervaring beschikt Eissens over een zeer uitgebreide kennis op het gebied van Human Resources, met een specialisatie op het gebied van pensioenen, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap en organisatie ontwikkeling. Hij zal die kennis onder meer inzetten voor de verdere professionalisering van de organisatie en competentieontwikkeling van de medewerkers bij Accor Hotels Nederland.

Reageer op dit artikel