nieuws

Gelderse Bed & Breakfast beste van Nederland

Hotel

Het beste Bed & Breakfast van Nederland voor 2010 staat in Aalten. Gastenverblijf Huize Nijhof is volgens de organisatie Bed & Breakfast Nederland het beste B&B van ons land.

Gelderse Bed & Breakfast beste van Nederland

Gastenverblijf Huize Nijhof gelegen in Barlo, een buurtschap van Aalten, was samen met drie andere B&B’s genomineerd in de categorie vijf tulpen. Deze nominatie komt tot stand op basis van de puntentelling in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie in combinatie met beoordelingen van gasten.

De organisatie stelt aan de aangesloten B&B’s kwaliteitseisen als veiligheid, comfort en hygiëne. Controle vindt plaats door bezoek van een mystery guest. Ook wordt er veel waarde gehecht aan beoordelingen van gasten, zoals authenticiteit, gastvrijheid en sfeer.

De kwaliteit van de B&B’s die bij de stichting zijn aangesloten wordt aangeduid met tulpen op een schaal van één tot en met vijf. De tweede plaats was voor B&B Op de Keizer in Deventer. De Rakelhoeve in Middelbeers eindigde op de derde plaats.

Reageer op dit artikel