nieuws

General manager voor SnowWorld Landgraaf

Hotel

SnowWorld Landgraaf heeft Kim van Velzen aangesteld als nieuwe general manager. Van Velzen wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de vestiging waar de horecafaciliteiten voor een belangrijke inkomstenbron zorgen.

General manager voor SnowWorld Landgraaf

De aanstelling van Kim van Velzen wordt gemeld door Koos Hendriks, algemeen directeur van SnowWorld Leisure NV.

‘Kim van Velzen is in mijn ogen de aangewezen persoon om leiding te geven aan het vlaggenschip in Landgraaf. In zijn voorgaande functies heeft hij aangetoond de juiste balans te kunnen creëren tussen de beleidsmatige en de operationele kant’, aldus Van Velzen.

Van Velzen werkte eerder voor de Brotherhood Holding van de horecabroers Tielemans. Daarbij was hij onder meer werkzaam in de Euromast in Rotterdam.

Reageer op dit artikel