nieuws

Geschorste wielrenner begint hotel

Hotel

De oud-wielrenner en dopingzondaar Alexandre Vinokourov heeft een hotel gekocht. De oud-prof uit Kazachstan wil in Frankrijk een horecabedrijf gaan runnen. Vorig jaar werd ‘Vino’ uit de Tour de France gezet op verdenking van bloeddoping.

Geschorste wielrenner begint hotel

Vinokourov onthult zijn horecaplannen in de sportmedia als reactie op geruchten over een terugkeer in het wielerpeloton. ‘Ik heb een hotel gekocht in Frankrijk, dat ik binnenkort wil openen. De wielerwereld is ziek. Niemand wil me nog kennen. Maar ik denk er niet teveel meer over na’, aldus Vinokourov.

Vinokourov werd vorig jaar voor een jaar geschorst. De schorsing loopt op 21 juli 2008 ten einde. Daarna namen geruchten toe dat de voormalige wielrenkampioen zou terugkeren in het peloton. Met het aankondigen van de hotelplannen lijkt een terugkeer op de fiets uitgesloten.

Reageer op dit artikel