nieuws

Gevluchte gevangenen sliepen in A-Train Hotel

Hotel

Het A-Train Hotel in Amsterdam is de plaats geweest waar de gevluchte gevangenen uit de Brugse gevangenis vier dagen hebben verbleven. Camerabeelden van het hotel pal tegenover het Centraal Station zijn door de politie in beslag genomen.

Gevluchte gevangenen sliepen in A-Train Hotel

Afgelopen zondag stond de Belgische politie plots op onze stoep, zegt de receptionist van het driesterrenfamiliehotel aan de Prins Hendrikkade, in de Belgische krant Nieuwsblad.

‘Die ene ontsnapte misdadiger, die de dag daarvoor in Parijs in de trein was opgepakt maar weer kon ontsnappen, had blijkbaar een kaartje van ons hotel in zijn bagage steken, zo vertelden de agenten ons’, zegt de receptionist.

De ontsnapte mannen en een vriendin sliepen vier nachten in het hotel en waren allen op 29 juli uitgecheckt. De mannen zijn vastgelegd op bewakingscamera’s in het hotel. De beelden zijn in beslag genomen door de politie.

Reageer op dit artikel