nieuws

Gevreesde hotelpiraat gepakt

Hotel

De gevreesde eet- en slaappiraat, die vorig jaar onder meer Golden Tulip hotel Westduin in Koudekerke voor 3.500 euro dupeerde, is gepakt. In Den Haag werd oplichter Dimitri Cas P. gearresteerd op verdenking van fraude.

Gevreesde hotelpiraat gepakt

De aanhouding wordt gemeld door De Telegraaf. Dimitri P. wordt omschreven als een meesteroplichter en dupeerde naast hotel Westduin in Koudekerke nog meer hotels.

Ook was hij zelf werkzaam in de horeca. Afgelopen zomer werkte hij tijdelijk in een Turks hotel. Daarbij zou hij diverse malen geld van bankpassen van hotelgasten hebben afgeschreven.

Naast hotels liet de Zeeuw ook een spoor van vernielingen achter in restaurants, waar hij at zonder te betalen. Ook de autoverhuurbranche laat weten slachtoffer te zijn van de 34-jarige man uit Middelburg.

Begin vorig jaar trok hotel Westduin bij MissetHoreca.nl aan de bel om te waarschuwen voor de hotelpiraat. Het Zeeuwse hotel ging voor zo’n 3.500 euro het schip in nadat Dimitri P. met valse creditcardgegevens werkte.

Reageer op dit artikel