nieuws

Gilbert commercieel directeur Bilderberg

Hotel

De sinds enkele maanden voor Bilderberg werkende Arlette Gilbert is benoemd tot commercieel directeur van het Nederlandse hotelbedrijf. Gilbert neemt de taken over van Marcel Hielkema, die de branche verlaat.

Gilbert commercieel directeur Bilderberg

Dat laat Bilderberg in een persschrijven weten. Gilbert werd in september aangesteld als verkoopdirecteur. Met haar nieuwe benoeming tot commercieel directeur wordt ze naast het verkoopbeleid ook verantwoordelijk voor het marketingbeleid van Bilderberg.

De 36-jarige Gilbert neemt de taken over van Marcel Hielkema, die per 1 januari 2009 is benoemd tot bestuurder annex directeur bij Dirkzwager advocaten en notarissen.

Bilderberg is een Nederlandse hotelketen en beschikt over twintig hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 199 vergaderzalen en 1931 hotelkamers. Over het boekjaar 2007 werd een omzet behaald van 108 miljoen euro. Bij Bilderberg werken ruim 1.400 medewerkers.

Reageer op dit artikel