nieuws

Gilbert van Golden Tulip naar Bilderberg

Hotel

Bilderberg heeft in de persoon van Arlette Gilbert een nieuwe verkoopdirecteur. Gilbert komt over van Golden Tulip, waar ze commercial director was. Ze vervangt Stefan Kraft van Ermel, die is overgestapt naar HTC Horeca & Catering Adviescentrum.

Gilbert van Golden Tulip naar Bilderberg

De 35-jarige Gilbert is afkomstig van Golden Tulip waar ze de functie van commercieel directeur vervulde. Ze is per 1 september gestart bij Bilderberg. Stefan Kraft van Ermel, de vertrekkende verkoopdirecteur, is de nieuwe directeur geworden van HTC.

Bilderberg beschikt over twintig hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 199 vergaderzalen en 1931 hotelkamers. Vorig jaar werd een omzet gehaald van 108 miljoen euro. Het hotelbedrijf telt ruim 1.400 medewerkers.

Reageer op dit artikel