nieuws

Gilde wil gids voor gastvrijheid

Hotel

Er komt een speciale gids met de beste horecabedrijven op basis van gastvrijheid. Het Gastvrijheidsgilde is initiator van deze nieuwe gids. De gastvrijheid van een bedrijf wordt op 75 punten beoordeeld.

Gilde wil gids voor gastvrijheid

Dat deelde voorzitter Ton Ververs van het Gastvrijheidsgilde mee tijdens het jaarfeest ter ere van het vijfjarig bestaan van de gastvrijheidsclub. Het feest werd gehouden in Theater De Spiegel in Zwolle.

‘Er komt een gastvrijheidsgids met bekroonde bedrijven. Samen met drie studenten van de hotelschool in Den Haag hebben we een beoordelingslijst opgesteld. Bedrijven worden op 75 punten beoordeeld op hun gastvrijheid’, aldus Ververs.

De gids verschijnt eerst op internet. Daarna verschijnt er mogelijk een papieren versie.

Het uitbrengen van een gastvrijheidsgids is één van de vier speerpunten van het Gastvrijheidsgilde voor de komende tijd. De andere drie zijn het afgeven van boodschappen over gastvrijheid, het starten van de Gilde Academy en het organiseren van een carrièredag voor jongeren.

Meer over het Gastvrijheidsgilde

Reageer op dit artikel