nieuws

Gm Eden Hotel Zutphen vertrekt

Hotel

Igor Kuijer vertrekt als general manager van het Eden Hotel Zutphen. Kuijer gaat samen met een oud-collega van de Eden Hotelgroep een bar-restaurant starten in Den Haag.

Gm Eden Hotel Zutphen vertrekt

De 36-jarige Kuijer wordt samen met Keimpe Tuinenga, die hij kent van de Eden Hotelgroep, eigenaar van bar-restaurant Dendy in de chique Haagse winkelstraat Denneweg.

‘Ik koester al langer ambities om voor mezelf te beginnen’, laat Kuijer weten in de regionale krant De Stentor. ‘Maar ik wilde eerst voldoende ervaring opdoen. Sinds een jaartje kijk ik echter al voorzichtig om me heen. Nu grijp ik de kans’.

Kuijer trad in 2004 aan als gm van het Eden Hotel Zutphen. ‘Vooral de opening van restaurant Brasserie 6 heeft ertoe bijgedragen dat de deur van het Eden Hotel voor iedereen is opengezet. Door ‘pleinvrees’ kwamen velen daarvoor niet eens over de drempel’.

De geboren Blaricummer Kuijer heeft al twintig jaar horeca op zijn teller staan. ‘Ik zit al vanaf mijn vijftiende in de horeca. Van McDonald’s tot Jan Tabak in Bussum. Bovendien heb ik zes jaar bij de Eden Hotelgroep gezet, waarvan de laatste jaren in Zutphen’.

Reageer op dit artikel