nieuws

Goede doelen-menu Dorint levert 6.000 euro op

Hotel

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport op Schiphol-Oost heeft in totaal 6.000 euro geschonken aan vier goede doelen. Het is de opbrengst van een speciaal weekmenu waarvan 25 procent naar een goed doel gaat.

Goede doelen-menu Dorint levert 6.000 euro op

Het menu is door gasten in een jaar tijd tweeduizend keer besteld. De initiator van de actie is Sous Chef Frank Kaldenbach. Hij werkt al ruim 15 jaar bij het Dorint hotel. Het menu draagt dan ook zijn naam: Frank’s Weekly Special.

De vier goede doelen die elk een cheque ontvingen van 1500 euro zijn:

De Nierstichting, Wings of Support, KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting.

Dorint

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van de Dorint Hotel & Resort groep met veertig hotels, 3500 medewerkers en 7995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje.

Reageer op dit artikel