nieuws

Golden Tulip benoemt leiding Europa

Hotel

Golden Tulip heeft Haike Blaauw benoemd tot Senior Vice President Brand Services van de hotelorganisatie. Daarnaast gaat Domien Takx per direct leiding geven aan de operationele verantwoordelijkheden van de hotelorganisatie.

Golden Tulip benoemt leiding Europa

Dat laat Golden Tulip Hospitality Group weten. Naast de benoemingen meldt het Zwitsers-Nederlandse hotelbedrijf dat het op zoek is naar een chief financial officer, na het vertrek van de financiële topman Alex Kompier.

Haike Blaauw, die al zestien jaar voor Golden Tulip werkt, krijgt de verantwoording over de disciplines Area Marketing, Franchise services, Brand communicatie en Quality assurance.

De sinds twee jaar voor Golden Tulip actieve Takx geeft leiding aan de operationele verantwoordelijkheden van de organisatie in met name de Benelux en Centraal Europa. Zowel Blaauw en Takx opereren vanuit het kantoor in Amersfoort.

Reageer op dit artikel