nieuws

Golden Tulip breidt uit in Polen

Hotel

Golden Tulip heeft een overeenkomst getekend voor zeven franchisehotels in Polen. Deze zullen worden ontwikkeld door Qualia Development, onderdeel van PKO Bank Polski, de grootste bank van Polen.

Golden Tulip breidt uit in Polen

De zeven hotels, met in totaal zo’n duizend kamers, gaan vallen onder de merken Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren) en moeten binnen vier jaar open zijn.

Het eerste project, het Golden Tulip Miedzyzdroje Residence zal in juni 2012 openen in Miedzyzdroje, op twintig kilometer van de Duitse grens en honderd meter van het strand.

Warschau

Een van de andere hotels komt in Warschau, de hoofdstad van Polen. Het hotel komt naast het vliegveld en het business district en richt zich voornamelijk op het zakelijke segment. De andere hotels komen in meer toeristische gebieden te liggen. Zo komen vier hotels aan de Baltische kust, één in ski- en wandeloord Zakopane en één in het Tatras gebergte.

De uitbreiding in Polen past in de strategie van het moederbedrijf van Golden Tulip, Louvre Hotels Group. ‘We hebben als doel onze Oost-Europese markt te vergroten naar veertig hotels in 2015’, licht Louvre-topman Pierre Frédéric Roulot toe.

Reageer op dit artikel