nieuws

Golden Tulip debuteert in China

Hotel

Golden Tulip heeft de eerste voet op de Chinese markt gezet. De Nederlands-Zwitserse hotelketen tekende een contract op vanaf april een hotel te runnen in de miljoenenstad Shanghai. Golden Tulip wil op termijn tweehonderd hotels exploiteren in China.

Golden Tulip debuteert in China

Het nieuwe hotel gaat Golden Tulip Shanghai Riverside heten. Het viersterrenhotel heeft 283 kamers en is gevestigd in het noorden van de stad. Het hotel ligt op loopafstand van een druk metrostation en dichtbij de vliegvelden van Hongqiao en Pudong.

Internationaal niveau

Golden Tulip tekende een managementovereenkomst met Shanghai Eastern Airline Hospitality voor de exploitatie van het hotel. ‘We zijn ervan overtuigd dat Golden Tulip het hotel verandert in een vooraanstaand en erkentelijk hotel op internationaal niveau’, zo meldt topman Gao Jiankang van Shanghai Eastern Airline Hospitality.

200 hotels

Topman Hans Kennedie van Golden Tulip Hospitality zegt opgewonden te zijn over de eerste managementovereenkomst in China. ‘Het is ons doel om op termijn een Chinees netwerk te hebben van tweehonderd hotels verspreid over het land. We zijn zeer verheugd en opgewonden het eerste hotel in China te verwelkomen’, aldus Kennedie.

Zie ook:

Golden Tulip wil aantal hotels verdubbelen

Reageer op dit artikel