nieuws

Golden Tulip Doorwerth in handen van GT Arnhem

Hotel

Het Golden Tulip hotel in Doorwerth komt per 1 juli in handen van Sjak van de Rijdt, eigenaar van Godlen Tulip hotel Arnhem/Velp. Er vinden momenteel gesprekken plaats met het personeel. Of deze 65 mensen hun baan behouden, is nog niet zeker.

Golden Tulip Doorwerth in handen van GT Arnhem

‘We gaan ongeveer 65 mensen aannemen. Maar ik kan niet de garantie geven dat dat die 65 mensen zijn die nu bij het hotel werken. Er vinden momenteel gesprekken plaats met de mensen,’ vertelt Sjak van de Rijdt Missethoreca.nl

De mensen die meegaan krijgen allemaal een nieuw contract.

Investering

Sjak van de Rijdt is sinds 2005 eigenaar van Golden Tulip hotel Arnhem/Velp. Hier werken 45 mensen. Hij wil in Doorwerth fors gaan investeren. ‘Dat heeft het hotel nodig. We gaan de entree, receptie en lobby verplaatsen en vernieuwen. Ook komen er twintig nieuwe kamers bij. Hij schat het te investeren bedrag op 3.5 miljoen euro,’

Van de Rijdt: ‘Het is altijd een goed en winstgevend hotel geweest. Er zijn niet veel hotels in deze regio met een binnen- en buitenzwembad, tennisbanen en voetbalvelden.’

Hotelmanager Eric van Hulst zegt over de overname: ‘Als medewerkers zijn we enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling. We zijn blij en opgelucht dat we een onzekere periode af kunnen sluiten. Daarbij wordt er nu flink geinvesteerd in het bedrijf. Zoals het hoort kunnen we weer voor honderd procent bezig zijn met de service aan onze gasten.’

Van de Rijdt is niet de eigenaar van het vastgoed. Hij heeft met deze partij via de curator een huurovereenkomst afgesloten.

Reageer op dit artikel