nieuws

Golden Tulip Garderen opent wellness

Hotel

Na drie maanden verbouwen kunnen gasten vanaf deze week gebruik maken van de wellness van het Golden Tulip Garderen.

Golden Tulip Garderen opent wellness

De wellness bestaat uit verschillende sauna’s waaronder de traditionele Finse sauna, infrarood sauna, lichttherapiesauna en Turks stoombad. Tegelijkertijd wordt een fitness en solarium in gebruik genomen.

Hiermee rond GT Garderen een grootschalige verbouwing en uitbreiding af. In 2006 is hiermee gestart met als eindresultaat 33 nieuwe hotelkamers, grotere bestaande kamers, zes nieuwe vergaderzalen, nieuw restaurant, aanleg nieuw parkeerterrein, terrassen en tuinen, beautysalon en verwarmd buitenzwembad.

Golden Tulip Garderen is een viersterren franchise hotel gelegen in de Veluwse bossen. Het hotel beschikt totaal over 97 hotelkamers, 50 bungalows, 14 vergaderzalen, een boardroom, restaurant, grand café, wellness, fitness, beautysalon en verwarmd buitenzwembad.

Meer berichten over Golden Tulip:

Reageer op dit artikel