nieuws

Golden Tulip nog op 3 in Misset Horeca Top-100

Hotel

Het noodleidende Golden Tulip is op de derde plaats blijven staan in de Misset Horeca Top-100, de ranglijst met grootste horecabedrijven en –merken van Nederland. De positie is gebaseerd op de omzet van 2008 en dus voor het moment dat het hotelbedrijf uitstel van betaling aanvroeg.

Golden Tulip nog op 3 in Misset Horeca Top-100

In 2008 behaalde Golden Tulip een omzet van 370 miljoen euro. Zes procent meer dan het jaar ervoor. De omzet werd behaald door 79 vestigingen in ons land.

In maart dit jaar werd bekend dat topman Hans Kennedie van Golden Tulip surseance van betaling aanvroeg. Inmiddels staat Golden Tulip onder leiding van twee bewindvoerders die het hotelbedrijf en –merk willen verkopen om zo een faillissement te voorkomen.

» Bestel hier de Misset Horeca Top-100

Meer nieuws uit de Misset Horeca Top-100:

Reageer op dit artikel