nieuws

Golden Tulip opent in Rusland en Algerije

Hotel

Het Nederlandse hotelmerk Golden Tulip breidt uit naar Rusland en Algerije. In beide landen is het een hotel gestart. Beide hotels moeten dienen als springplank voor meer Golden Tulips in de desbetreffende landen.

Golden Tulip opent in Rusland en Algerije

In januari opende Rosa Khutor Alpine Ski Resort in Kaukasus. Het gaat om een Tulip Inn hotel. In hetzelfde resort wordt tevens een Golden Tulip hotel geopend aan het begin van het derde kwartaal van dit jaar.

Beide hotels worden beheerd door het IFK Hotel Management. Het resort zal ski-evenementen organiseren tijdens de Sochi Olympische Winter Spelen in februari 2014.

De uitbreiding naar Rusland onderstreept de ambities van Louvre Hotels Group (eigenaar van het hotelmerk Golden Tulip, red.) om zijn groei voort te zetten in Oost-Europa. Er zijn reeds twee andere bouwprojecten gestart in St. Petersburg en de Altai regio.

In Algerije opent Louvre Hotels Group een Golden Tulip Hotel. Het Golden Tulip Arc-en-Ciel hotel vestigt zich in Skikda en zal de deuren openen in 2013. Versterkt door het succes in Tunesie (met 4 hotels en 874 kamers) en Marokko (7 hotels en 1.410 kamers) wil Golden Tulip minstens vijf andere hotels openen in Algerije, zo laat het weten.

Haike Blaauw, die namens Louvre Hotels Group Benelux verantwoordelijk is voor de groei van Golden Tulip, hierover: ‘We zijn opgetogen met zowel deze eerste opening in Rusland, in het belangrijkste toeristengebied van het land, als met de projecten voor Algerije. Golden Tulip is meer dan ooit vastbesloten om zijn internationale uitbreiding voort te zetten’.

Reageer op dit artikel