nieuws

Golden Tulip speurt in India

Hotel

Golden Tulip opent een ontwikkelingskantoor in de Indiase hoofdstad New Delhi. Samen met de Leyland Group speurt Golden Tulip naar nieuw mogelijkheden in India, Pakistan, Bhutan, Bangladesh en Sri Lanka.

Golden Tulip speurt in India

Met de Leyland Group heeft het hotelbedrijf de joint venture Golden Tulip Soutern Asia opgericht. Het kantoor van de joint venture komt in de miljoenenstad New Delhi. Golden Tulip zoekt locaties voor het opzetten van hotels in de drie- en viersterrencategorie.

Golden Tulip Southern Asia wil in vijf jaar tijd een portfolio van zo’n veertig hotels ontwikkelen. De bestaande hotels behoren bij dit streefaantal. De Leyland Group is een investeringsgroep voor vastgoed en leisure.

Ceo Hans Kennedie van Golden Tulip Hospitality Group kijkt halsreikend uit naar India en omgeving. ‘Wij willen een sterke positie in het Indische subcontinent verkrijgen door het ontwikkelingen van franchise- en managementovereenkomsten voor bestaande en nieuwe hotels. Ik heb er alle vertrouwen in dat we onze doelen halen’, aldus Kennedie.

Reageer op dit artikel