nieuws

Golden Tulip wil tien nieuwe hotels in 2010

Hotel

Het aantal franchisehotels van Golden Tulip is sinds de overname door Starwood Capital in juli 2009 gedaald met 26. Voor dit jaar verwacht Golden Tulip te groeien met tien nieuwe hotels in Nederland.

Golden Tulip wil tien nieuwe hotels in 2010

Dat meldt Haike Blaauw van Golden Tulip Hospitality Group. Het aantal franchisehotels van Golden Tulip op dit moment is 54. Blaauw schat dat er dit jaar ongeveer tien hotels worden toegevoegd.

‘Op dit moment zijn er vijf nieuwe hotels in Nederland en 42 nieuwe wereldwijd’, aldus Blaauw vanaf zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk.

Blaauw voegt deze informatie toe aan het eerder deze week verstuurde persbericht. Daarin laten Golden Tulip en Louvre Hotels weten dat de samenwerking tussen de hotels wereldwijd voor flinke groei heeft gezorgd.

Volgens Blaauw gaat het goed met Golden Tulip in Nederland. ‘De rust is weergekeerd en we werken allemaal hard aan de groei en bloei van het merk. De integratie met Louvre Hotels gaat naar wens en zorgt voor schaalvoordelen op commercieel- en inkoopvlak. De gezamenlijke groep heeft nu 78 hotels in de Benelux’.

Reageer op dit artikel