nieuws

Golden Tulip zet in op Scandinavië

Hotel

Golden Tulip zet zwaar in op Scandinavië. De komende jaren moeten er dertig hotel gaan opereren onder GT-vlag. Nummer één is inmiddels een feit: het 102-kamerstellende Vejle in Denemarken. Met het hotel is een managementovereenkomst getekend.

Golden Tulip zet in op Scandinavië

Het hotel is gebouwd in 1957, telt elf verdiepingen en biedt 102 kamers volledig uitgerust met alle faciliteiten die voldoen aan de wensen van zowel de zakelijke als vrijetijds reiziger. Dit moderne, opvallende hotel is gelegen in het stadcentrum van Vejle op loopafstand van het treinstation en winkelcentrum van Vejle.

Het hotel zal volledig gerenoveerd worden, waarbij wordt uitgegaan van de Golden Tulipconcepten Let’s Meet Again en Branche Restaurant, Bar & Lounge.

Interregionale reisniveau

GT-baas Hans Kennedie: ‘Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van de Golden Tulip portfolio in Scandinavië en voor onze hele groep in het algemeen. Door het hoge interregionale reisniveau in Denemarken en de toename van het aantal vluchten van Scandinavië naar Europa, zien wij met elk nieuw hotel in deze regio een substantiële groei van merkerkenning voor onze hele groep’.

Legoland

Vejle is een schilderachtige stad gelegen op de kop van het Vejle Fjord. De regio Vejle is een populaire toeristenbestemming in Denemarken; het heeft een uniek fjordenlandschap met rivieren, valleien en bossen. De trekpleisters van Vejle zijn onder andere het Leeuwenpark, de dierentuin, Legoland en het Trapholt Museum.

Reageer op dit artikel