nieuws

Golden Tulip Zevenbergen plant uitbreiding

Hotel

Golden Tulip in Zevenbergen krijgt een nieuwe vleugel met ruimte voor twaalf kamers. Komende zomer gaat de schop in de grond. Het hotel is niet in eigendom van het in surseance verkerende moederbedrijf Golden Tulip.

Golden Tulip Zevenbergen plant uitbreiding

Eigenaar George Muns wacht nog wel op de vergunning om te mogen starten met de bouw. Begin volgend jaar moet de aanbouw klaar zijn, laat hij weten in de regionale krant BN/DeStem.

Muns zegt dat hij veel klandizie heeft van het industrieterrein Moerdijk. Daar zijn volop activiteiten ondanks de crisis. Daarnaast loopt de toeristische markt ook goed. Muns: ‘De vraag van met name busgezelschappen is goed’.

Momenteel telt Golden Tulip in Zevenbergen 62 kamers. Aanvankelijk wilde Muns dit aantal verhogen met achttien kamers, maar dat plan stuitte op verzet van de lokale overheid. ‘We wilden een torentje met achttien kamers aan de achterkant van het hotel bouwen. Maar dat vond de stedebouwkundige niet mooi’.

Reageer op dit artikel