nieuws

Google start met Hotel Finder

Hotel

Google heeft zich op de hotelmarkt gestort met een nieuwe zoekdienst. Google Hotel Finder wordt uitgetest in de Verenigde Staten en later wereldwijd uitgerold.

Google start met Hotel Finder

Binnen de applicatie van Google kan met behulp van icoontjes op verschillende manieren worden gezocht. Bijvoorbeeld door middel van postcodes en plaatsnamen, binnen buurten, op populaire bestemmingen, maar ook op prijs.

Shortlist

Na een zoekopdracht geeft Google een lijstje met hotels weer met foto’s, beschrijvingen, contactgegevens en beoordelingen. De gebruiker kan eenvoudig een shortlist aanmaken met voor hem aantrekkelijke hotels.

Boeken

Wie een hotel heeft gevonden en een kamer wil bespreken, krijgt via de book-button een overzicht van prijzen te zien van verschillende boekingssites. Mogelijk zorgt Google in de nabije toekomst voor verbinding met boekingssystemen van de hotels zelf.

Reageer op dit artikel