nieuws

Gratis draadloos internet voor Golden Tulip

Hotel

Alle Golden Tulip hotels in Nederland gaan hun gasten gratis draadloos internet aanbieden. Nu is dat bij 60 procent van de hotels het geval. De overige veertig procent volgt nog dit jaar, maar uiterlijk per 1 januari 2012.

Gratis draadloos internet voor Golden Tulip

Het WiFi netwerk komt gratis ter beschikking in het gehele hotel. Golden Tulip had het besluit voor gratis Wifi eigenlijk al veel eerder willen nemen, maar dit kon niet door langlopende contracten van individuele hotels.

Economisch haalbaar

‘Het was economisch niet haalbaar dit eerder te doen,’ zegt Haike Blaauw, senior vice president van de Golden Tulip Hospitality Group. ‘En we wilden vooral als groep een statement maken dat draadloos internet gewoon gratis moet worden aangeboden, zowel in leisure als zakelijke hotels.’

Uit onderzoek blijkt dat hotels die gasten nog laten betalen voor internet slechter gewaardeerd worden door hun bezoekers dan hotels die het gratis aanbieden.

Reageer op dit artikel