nieuws

Gratis hotelovernachting voor ‘schrikkelgenoten

Hotel

Het Efteling Hotel komt met een speciale actie. Omdat mensen die geboren zijn op 29 februari maar een maal in de vier jaar jarig zijn, biedt het hotel op het attractiepark de jarige ‘pechvogels’ een gratis overnachting aan.

Gratis hotelovernachting voor ‘schrikkelgenoten

De ‘schrikkelgenoten’ die zich aanmelden, mogen vrijdag 29 februari kosteloos overnachten in het Efteling Hotel. Daarnaast krijgen ze een ‘schrikkeldiner’ en een ontbijt aangeboden.

Het Efteling Hotel stelt zelfs de luxe ‘De Vliegende Hollander Suite’ ter beschikking. De reservering voor deze opmerkelijke actie geschied op volgorde van binnenkomst. Het hotel heeft een beperkt aantal kamers beschikbaar gesteld voor de ‘schrikkelgenoten’.

Reageer op dit artikel