nieuws

Gratis workshops voor horeca- en cateringmedewerkers

Hotel

FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie houden een maand lang gratis workshopdagen voor iedereen die in deze sectoren werkt. De dagen, tussen 31 oktober en 28 november, staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Gratis workshops voor horeca- en cateringmedewerkers

‘Vorig jaar bleken de workshops leidinggeven een groot succes’, aldus voorzitter Ben Francooy van FNV Horecabond. Daarom hebben de vakbonden dit jaar gekozen om een workshopdag aan te bieden waarbij leidinggeven centraal staat.

Deelnemers volgen drie workshops; gedragstijlen, coachend leidinggeven en personal branding. De workshopdagen worden gehouden tussen 31 oktober en 28 november in Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Amsterdam en Zwolle.

Alle werknemers uit de sectoren horeca, catering en reacreatie kunnen zich aanmelden via www.horecaplein.nl. De workshopdagen zijn mede tot stand gekomen door de bedrijfstakfondsen.

Reageer op dit artikel