nieuws

Groei Hampshire onveranderd glorieus

Hotel

Aan de groeispurt van Hampshire Hospitality & Leisure lijkt maar geen eind te kopen. Het jonge hotelmerk noteerde vorig jaar een omzettoename van 13 procent. Al zijn de verwachtingen voor dit jaar ietwat getemperd.

Groei Hampshire onveranderd glorieus

Tien procent plus. Dat verwacht de groep van directeur Etienne Verkerk dit jaar te scoren. Het is duidelijk, de groei van het snel groeiende hotelmerk vlakt iets af, al blijven de cijfers indrukwekkend. In net vijf jaar tijd telt de organisatie nu veertig aangesloten hotels in Nederland. En daar blijft het niet bij.

Verkerk wil groeien. Inmiddels beschikt het bedrijf over zeven hotels in het buitenland. De komende drie jaar wil Hampshire doorstoten tot wel zeventig hotels. Wanneer we de gemiddeld omzet per hotel nemen zoals vermeld in de nieuwe Misset Horeca Top-100, betekent dit een omzet van bijna 120 miljoen euro. Daarmee gaat Hampshire keihard richting de top-10 in de MH Top-100 van 2009.

Reageer op dit artikel