nieuws

Groeiende slaapsite Wimdu moet reorganiseren

Hotel

De populaire slaapsite Wimdu, waarbij particuleren hun woning te huur aanbieden, is te snel gegroeid de afgelopen tijd. Hierdoor moet het reorganiseren. Het internationaal actieve Wimdu ontslaat vijftig van de vierhonderd medewerkers.

Groeiende slaapsite Wimdu moet reorganiseren

Emerce.nl meldt dat de site te snel is gegroeid en daarbij verkeerde beslissingen heeft genomen. Een kostenbesparing moet de rotte plekken uit de organisatie snijden. Daarbij worden vijftig van de vierhonderd medewerkers ontslagen.

Naast kosten snijden en het afscheid nemen van medewerkers is Wimdu bezig nieuw personeel te werven. Het bedrijf is vooral op zoek naar sales directors die de lokale exploitatie moeten gaan verzorgen.

Wimdu is een marktplaats voor het aanbieden van kamers door particulieren. Momenteel wroden er meer dan 150.000 slaapplaatsen aangeboden op de site. Op den duur wil Wimdu ook reguliere hotelkamers gaan verkopen.

Reageer op dit artikel