nieuws

Groeiplannen Hilton in Nederland

Hotel

Het Hilton-concern heeft grote plannen in ons land. Het bedrijf wil de komende jaren drie tot zes hotels van zijn midmarket brands openen. Het gaat hierbij om de merken Hilton Garden Inn en Scandic by Hilton.

Groeiplannen Hilton in Nederland

Dat verklapte topman Wolfgang Neumann van Hilton International bij de start van de bouw van het Hilton The Hague, zo meldt Misset Horeca. Jan van der Putten van Hilton Schiphol voegt er aan toe dat gedacht moet worden aan locaties in en nabij de grotere steden en langs autosnelwegen. Van der Putten is eindverantwoordelijk voor de pre-opening van het Hilton hotel in Den Haag.

Hilton The Hague komt pal naast de toeristische trekpleister Panorama Mesdag. Het hotel moet gezamenlijk worden gebouwd door de Bon Groep en Hillgate Properties. Op de vijfde verdieping van het nieuwe bedrijf bouwt Hilton ‘hotelkamers van de toekomst’, de zogenaamde Relaxation Rooms.

Reageer op dit artikel