nieuws

Groeiplannen Landgoed De Wipselberg

Hotel

Golden Tulip De Wipselberg in Beekbergen gaat uitbreiden. Het horecabedrijf gaat de faciliteiten, verdeeld over het landgoed, dichter bij elkaar plaatsen. Hiermee hoopt De Wipselberg op meer winterse gasten.

Groeiplannen Landgoed De Wipselberg

Dat meldt DeStentor. Het landgoed krijgt een nieuw vergadercentrum, centraal gelegen en op slechts enkele tientallen meters afstand van het landhuis. In het landhuis is het restaurant en een Engelse pub gevestigd. Hierdoor hoeven gasten minder grote afstanden af te leggen.

Villa BvD
Het nieuwe gebouw wordt opgetrokken in Finse stijl en staat in verbinding met het chalet, dat in 2000 nog het decor was van Villa BvD tijdens het Europees kampioenschap voetbal. Onder het chalet bevindt zich onder meer een zwembad.

Suites
De verhuizing van de vergaderzalen biedt De Wipselberg de mogelijkheid om de oude zalen te verbouwen tot negentien suites. Daarmee komt het aantal suites op ruim boven de honderd. Golden Tulip De Wipselberg hoopt het nieuwe centrum begin september te openen.

Zie ook:
Gewelddadige hotelovervallers actief (juli 2006)

Landgoed De Wipselberg groeit

Reageer op dit artikel