nieuws

Groen licht voor Ad Janssen in Dordrecht

Hotel

Meesterkok Ad Janssen gaat het monumentale hotel Bellevue in Dordrecht definitief verbouwen tot brasserie, hotel en partycentrum. Het groen licht komt nu de bezwaarperiode voor de bouwvergunning is afgelopen.

Groen licht voor Ad Janssen in Dordrecht

Dat valt te lezen in het AD. Aanvankelijke bezwaren van omwonenden werden in september door de gemeente weggenomen. Dit door middel van een convenant. Daarin staat dat de gemeente nieuwe parkeerplaatsen aanlegt om zo mogelijke parkeerproblemen te voorkomen.

Met de toezegging van het oplossen van parkeerproblemen middels een convenant, trokken twee bewonersverenigingen en hun leden de bezwaren in.

Eigenaar Puper laat weten opgelucht en blij te zijn. ‘Het zou een ramp zijn als het na zo’n lang traject alsnog fout zou zijn gelopen’, aldus Puper in het Algemeen Dagblad.

Reageer op dit artikel