nieuws

Groenhuijsen voor 1900 euro naar AF&BM

Hotel

Bij een Twitter-kavelveiling voor Haïti heeft een spreekbeurt van Charles Groenhuijsen ruim 1900 euro opgeleverd. Winnaar is Richard Franke, manager van het Figi Hotel Theater in Zeist.

Groenhuijsen voor 1900 euro naar AF&BM

Franke bood niet namens zichzelf, maar namens de Association of Food and Beverage Management, een vereniging waar Franke voorzitter van is. De organisatie organiseert vijf themabijeenkomsten per jaar, waar ze ook sprekers voor uitnodigt.

Waar de lezing over gaat is nog onduidelijk. Franke: ‘Wellicht kan hij iets vertellen over de verschillen in de horeca tussen de Verenigde Staten en Nederland. Of we vragen hem of hij ons kan leren hoe we als horeca beter met de media om kunnen gaan, want dat wordt allemaal steeds belangrijker.´

Andere mensen die ´te koop´ waren, zijn onder andere royaltyverslaggever Marc van der Linden.

Reageer op dit artikel