nieuws

Groenhuijzen nieuwe gm Novotel Amsterdam

Hotel

Remco Groenhuijzen is de nieuwe general manager van Novotel Amsterdam City. Groenhuijzen volgt Erwin Bruyn op die afgelopen zomer vertrok naar het Kurhaus in Scheveningen. Groenhuijzen krijgt een uitdagende taak.

Groenhuijzen nieuwe gm Novotel Amsterdam

De nieuwe gm moet namelijk het Novotel Amsterdam City, gelegen nabij de RAI, een andere uitstraling geven. ‘Zowel het exterieur als interieur krijgt een volstrekt andere uitstraling. Bovendien gaan we onze vergadercapaciteit verdubbelen om te kunnen voldoen aan de steeds maar toenemende vraag’.

Groenhuijzen vervolgt: ‘Novotel Amsterdam City behoort tot de best renderende hotels van Accor wereldwijd. Het hotel moet dus ook internationaal het uithangbord worden van de nieuwe generatie Novotels. Ik vind het een fantastische uitdaging om daar een bijdrage aan te leveren’.

Groenhuijzen is afkomstig van het hoofdkantoor van Accor Hotels Nederland, waar hij Director of Operations was. Daarbij was hij verantwoordelijk voor de Economy Hotels van de groep, te weten Ibis, Etap en Formule 1. Hij volgt Erwin Bruyn op, die overstapte naar het Kurhaus in Scheveningen om daar Coen Masselink op te volgen.

De 44-jarige Groenhuijzen bekleedde in de jaren negentig diverse functies bij Accor. Hij was onder andere gm van Hotel Ibis Amsterdam Stopera, Hotel Ibis Amsterdam Airport en Hotel Etap Amsterdam.

Reageer op dit artikel