nieuws

Grootste wellnesscomplex in Hoofddorp

Hotel

Het grootste wellness- en leisurecomplex ter wereld komt in Nederland. Donderdag 25 januari wordt het startschot gegeven voor de bouw van een Thermen Holiday Haarlemmermeer in Hoofddorp.

Grootste wellnesscomplex in Hoofddorp

Dat laat Thermen Holiday weten. Het startsein voor de bouw vindt plaats in een andere vestiging van Thermen Holiday in Schiedam. Het nieuwe wellnesscomplex in Hoofddorp bedraagt totaal 50.000 vierkante meter. Het bebouwde deel is 10.000 vierkante meter groot.

Werkgelegenheid
In het nieuwe pand kunnen 1.500 bezoekers per dag terecht. Met de bouw is 14 miljoen euro gemoeid. Het nieuwe bedrijf levert vierhonderd tot vijfhonderd nieuwe banen op. In het nieuwe complex kunnen bezoekers een reis maken door een thermenlandschap.

Initiatiefnemers van dit wellnesscomplex zijn Tonny Gajadin en Sherita Narain, die eind 2003 hun eerste vestiging openden in Schiedam.

Zie ook:
Eerste Nationale Week van Wellness

Reageer op dit artikel