nieuws

Grote familiecongres naar Nederland

Hotel

Nederland heeft een groot pro-familiecongres binnengehaald. Het World Congress of Families (WCF) wordt volgend jaar in augustus gehouden in Amsterdam. Hotels moeten rekening houden met extra boekingen.

Grote familiecongres naar Nederland

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTCV) verwacht zo’n deelnemers uit 35 landen. Die komen op 10 tot en met 12 augustus naar Amsterdam voor het congres.

De goede bereikbaarheid van Schiphol, Amsterdam RAI en het huidige politieke klimaat zijn doorslaggevend geweest om dit pro-familiecongres naar ons land te halen, meldt het NBTC.

Ook roemt het NBTC de samenwerking tussen het NBTC, de Local Organizing Committee (LOC), de Nederlandse ambassade in Washington, Amsterdam RAI, Amsterdam Toerisme & Congres Bureau en Eurocongress International. Vertegenwoordigers van deze organisatie hadden plaats in het speciaal samengestelde destinatieteam.

Reageer op dit artikel