nieuws

Grote Haïti-actie in horeca op 14 februari

Hotel

Zondag 14 februari – Valentijnsdag – moet een grote Haïti-dag worden in de horeca. Horecagelegenheden worden op die dag opgeroepen om een ‘High Tea For Haïti’ te houden waarbij een groot deel van de omzet naar het door een verwoestende aardbeving getroffen land gaat.

Grote Haïti-actie in horeca op 14 februari

Het idee is om een High Tea aan te bieden voor 25 euro per persoon, waarbij minimaal tien euro wordt gedoneerd aan WereldOuders, een organisatie die zich inzet om kinderen in Haïti eten, drinken en medische zorg te geven.

Op zondag 7 februari wordt het startsein van de grote horeca-actie gegeven in Hotel de l’Europe in amsterdam. De actie High Tea for Haïti is een initiatief van e-babe en roept alle horecagelegenheden op deel te nemen aan de speciale actiedag.

Horecaondernemers kunnen zich aanmelden als deelnemer van deze actie via de website www.highteaforhaiti.com. WereldOuders garandeert 100 procent van het gedoneerde geld direct besteed wordt aan hulp in Haïti. Van de tien euro die van de high tea per persoon wordt afgedragen kan WereldOuders een voedselpakket kopen waar een kind één week van kan leven.

Inmiddels is bekend dat ook een groot aantal bekende Nederlandse deelneemt aan de actie. Onder andere Floortje Dessing, Sylvana Simons en Tim Immers zijn aanwezig tijdens de presentatie van het plan op 7 februari in Hotel de l’Europe.

Reageer op dit artikel