nieuws

Grote overheidsopdracht voor Fletcher

Hotel

De Fletcher Hotel Groep van Chris Luken heeft een grote opdracht van de overheid binnengesleept. Alle ministeries reserveren de komende twee jaar bij de hotelketen voor bijeenkomsten.

Grote overheidsopdracht voor Fletcher

Fletcher won recent een aanbesteding van de Rijksoverheid. ‘Het gaat om een contract voor twee jaar. Er is een substantieel bedrag mee gemoeid. Alle ministeries reserveren bij Fletcher voor bijeenkomsten’, aldus Luken.

‘Bedrijven en overheidsinstanties gaan terecht van business class naar economy class, no nonsense vergaderingen in een mooie omgeving’, voegt Luken toe.

Met voornamelijk driesterrenhotels begeeft Fletcher zich in het middensegment van de hotelmarkt. Het aandeel zakelijke gasten in Fletcher hotels bedraagt 30 procent. De keten bestaat uit 33 hotels. Maandag 18 mei maakt Fletcher een nieuwe overname bekend. Het gaat om het 34ste hotel waarbij zowel de exploitatie als het vastgoed in eigendom komt.

Reageer op dit artikel