nieuws

GT Apple Park Maastricht tijdelijk André Rieu Hotel

Hotel

Het Golden Tulip Apple Park Maastricht zegt dat het in 2011 weer is uitgeroepen tot het enige André Rieu Hotel ter wereld. In samenwerking met de bekende violist is het hotel in juli en augustus omgetoverd tot ‘een onvervalst André Rieu paradijs’.

GT Apple Park Maastricht tijdelijk André Rieu Hotel

Van 15 tot en met 17 juli en van 22 tot en met 24 juli vinden de inmiddels bekende concerten van André Rieu plaats op het Vrijthof in Maastricht. Het Golden Tulip Apple Park Maastricht heeft rond deze concerten een exclusieve deal gesloten met het management van Rieu.

Hotelgasten worden onthaald in een Rieu-entourage met awards, instrumenten, kostuums en decors waarmee de violist zijn opwachting maakt tijdens de concerten. Bij de check-in krijgen ze een speciale brief van de wereldberoemde violist.

‘Het is een eer om een dergelijke unieke samenwerking te kunnen voortzetten’, laat general manager Dirk Beljaarts van Golden Tulip Apple Park Maastricht weten. ‘Wij waarderen de goede band met André Rieu en hebben al veel leuke reacties van gasten ontvangen’.

Reageer op dit artikel