nieuws

GT Schoorl krijgt nieuwe hotelmanager

Hotel

Pepijn van der Mije wordt de nieuwe hotelmanager van Golden Tulip Jan van Scorel in Schoorl. Hij volgt Tom slaaf op die na acht jaar het hotel verlaat om zijn eigen hotel te openen. Per 1 januari begint Van der Mije aan zijn nieuwe baan.

GT Schoorl krijgt nieuwe hotelmanager

Van der Mije is nu theatermanager in Theater Pathé De Munt Amsterdam. Voor zijn carrière in Theater pathe heeft Van der Mije 10 jaar lang ervaring opgedaan in de hotellerie als hotelmanager van Campanile Zwolle. Per januari vult hij het jonge enthousiaste team van Jan van Scorel aan.

Van der Mije ziet uit naar zijn nieuwe baan: ‘Wat is er nu leuker om te werken aan de rand van het mooiste duinenrijk van Nederland!’ Het product is geweldig, hij kan niet wachten om dit de gasten aan te tonen.

Reageer op dit artikel