nieuws

Gunnar Souren bestuurslid MCB

Hotel

Gunnar Souren, general manager van Crowne Plaza Maastricht, gaat zich actief bezighouden met de congresmarkt in Maastricht. Souren is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau (MCB).

Gunnar Souren bestuurslid MCB

‘Met mijn meerjarige kennis en ervaring in de hotellerie en het Maastrichtse congresgebeuren in het bijzonder, hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren om de doelstellingen van het MCB na te streven’, aldus Souren in een toelichting op zijn benoeming.

Naast Souren is ook Beatrice Dormans nieuw bestuurslid van het MCB. Dormans is in het dagelijks leven directeur van Maastricht Events Company. Het MCB is een stichting die Maastricht en de regio promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten.

Reageer op dit artikel