nieuws

Hairspa in Dorint hotel Schiphol

Hotel

Als je haar maar goed zit. Dit moet het Dorint Hotel Schiphol gedacht hebben bij het ontwikkelen van een special Hairspa in het hotel. Mode icoon Monique Collignon opent de Hairspa volgende week. Gasten worden niet zo maar behandeld door de eerste de beste kapper; de salon staat onder leiding van topkapper en stylist Marc Lubach.

Hairspa in Dorint hotel Schiphol

Gasten kunnen er terecht voor luxe haarbehandelingen en manicures maar ook voor schoudermassages.

Lubach ontwikkelde eerder voor het Dorint Hotel op Schiphol het Energy4Beauty weekend, waarin hij vrouwen wil leren hun eigen persoonlijkheid te accentueren.

Marc Lubach – in modekringen een bekende Nederlander – werkte onder meer voor Douglas, Chanel en Estee Lauder. Hij werkt momenteel als zelfstandige.

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van Dorint Hotel & Resorts met 40 hotels, 3.500 medewerkers en 7.995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje.

Reageer op dit artikel