nieuws

Hajé sponsort ijshockeyteam

Hotel

Hajé hotels & restaurants is de nieuwe hoofdsponsor van ijshockeyclub Heerenveen Flyers. Hajé heeft zich voor tenminste één jaar verbonden als hoofdsponsor aan de ijshockeyclub uit Heerenveen.

Hajé sponsort ijshockeyteam

Over bedragen worden geen mededelingen gedaan, meldt IJshockey.com. De naam waarmee het team in de ijshockeycompetitie zal spelen, zal dan ook worden veranderd in Hajé Flyers.

Eigenaar Hajé de Jager over de sponsoring: ‘IJshockey is een spannende en aantrekkelijke sport. Ik zie volop mogelijkheden met deze sport en de Flyers. Zo zal de media aandacht via televisie alleen maar toenemen’.

De Jager vervolgt: ‘Naast regionale zenders, zullen er ook landelijke initiatieven komen. Wij hebben als Hajé verschillende vestigingen tussen Heerenveen en Almere, en tussen Rotterdam en Den Haag. Hajé verbindt graag haar naam aan de Flyers, omdat de exposure groot is. De Flyers uit Heerenveen zijn een icoon in de Nederlandse topsport’.

Ook voorzitter Danny Micola is opgetogen over de overeenkomst met Hajé: ‘Hajé is een serieuze en goede organisatie. Wij zijn daarom blij en trots dat Hajé haar naam aan het ijshockey in Heerenveen wil verbinden. Een hoofdsponsor als Hajé zal ervoor zorgen dat meer bedrijven zich bij ons zullen aansluiten. De Flyers hebben als sportclub in Thialf heel veel te bieden aan sponsoren’.

Eigenaar Hajé de Jager en voorzitter Danny Micola zullen binnenkort voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de Flyers tegen de Eaters Geleen het contract ondertekenen.

Reageer op dit artikel