nieuws

Hampshire breidt uit in Duitsland

Hotel

Een derde Duitse hotel heeft zich aangesloten bij het Nederlandse Hampshire Hospitality & Leisure. Hotel Bad Bentheim, in de gelijknamige plaats tussen de Nederlandse grens en het Münsterland, is de jongste aanwinst van Hampshire.

Hampshire breidt uit in Duitsland

Het twintig kamers tellende hotel is gebouwd in het oude stationsgebouw van Bentheim. Alle kamers in het hotel kijken uit op het Bentheimer Woud. De ‘Deutsche Gemütlichkeit’ is zeker in het hotel te vinden, meldt Hampshire.

‘Wij waren al een tijd op zoek naar ondersteuning vanuit Nederland’, laten de eigenaren van het hotel, de heer en mevrouw Alssema, weten. ‘Bij Hampshire voelen wij ons als een vis in het water. We behoren nu tot een gerenommeerde hotelgroep, maar behouden alsnog onze eigen identiteit.’

Hampshire laat weten trots te zijn op het derde hotel in Duitsland. Met Hampshire Inn – Bad Bentheim komt het totaal aantal aangesloten hotels op 56. Het merendeel van de hotels is gelegen in Nederland.

Reageer op dit artikel