nieuws

Hampshire College slaat aan

Hotel

Hotelketen Hampshire heeft de Hampshire College in het leven geroepen. Het gaat om een nieuw initiatief waarbij medewerkers van de aangesloten hotels een ruim aanbod aan trainingen wordt geboden.

Hampshire College slaat aan

Hampshire College biedt een ruim aanbod van trainingen aan haar medewerkers om de interne en externe kwaliteit en gastbeleving te optimaliseren, laat algemeen directeur Etienne Verkerk weten.

De peilers van het trainingsaanbod zijn management en coachingstrainingen, revenu Management en finance, gastvrijheid en service, veiligheid en wetgeving, commerciële vaardigheden en productkennis en kwaliteit.

Voor de commerciële trainingen heeft Hampshire een overeenkomst gesloten met SalesatWork. ‘De medewerkers leren dat het geven van onderscheidene service hun werk alleen maar leuker maakt met als gevolg gemotiveerde medewerkers én tevreden gasten’, aldus Carla Maessen van SalesatWork.

Kees van Wezel, Director of Operations van Hampshire Hospitality & Leisure, onderstreept het belang van het eigen trainingsaanbod. ‘Er zijn meer dan honderd medewerkers in een paar maanden opgeleid in diverse trainingen. Naar mijn mening de manier om medewerkers aan ons te binden en onze kwaliteit te optimaliseren’.

Reageer op dit artikel